Nota de premsa

OpenWealth supera els seus objectius i arriba als 25 clients i 4.300 milions d'euros en actius sota supervisió

En el seu primer any d'activitat

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Oficina de CaixaBank

• Es tracta del servei de consultoria patrimonial independent del Grup CaixaBank dirigit a grans clients.

• Amb oficines a Madrid, Barcelona, Màlaga i València, OpenWealth preveu arribar als 10.000 milions d'euros en actius sota supervisió en els pròxims dos anys i gestionar 50 clients.

• Amb OpenWealth, CaixaBank es va convertir en pionera a Espanya a oferir el seu servei a clients Ultra High Net Worth (UHNW) encara que no tinguin dipositat el seu patrimoni a l'entitat.

• La bona acollida de la proposta ha suposat l'ampliació del seu equip de professionals, que arribaran a 12 a finals d'aquest any amb incorporacions addicionals el 2024.

 

OpenWealth, el servei de consultoria patrimonial independent per a grans clients, ha superat les expectatives i ha assolit els 25 clients recurrents i els 4.300 milions d'euros en actius sota supervisió des del seu llançament fa un any.

D'aquesta manera, CaixaBank ofereix una proposta innovadora i disruptiva que va convertir el banc en el primer a Espanya a oferir ajuda en la gestió del patrimoni sense necessitat d'obrir compte o ser client de CaixaBank. Amb aquest llançament, l'entitat financera es va posicionar en el segment de clients Ultra High Net Worth (UHNW) i des d'aleshores ha aconseguit consolidar-se ja com a referent en aquest públic. La mitjana del patrimoni dels clients d'OpenWealth és de 200 milions d'euros.

La bona acollida d'OpenWealth, amb oficines a Madrid, Barcelona, Màlaga i València, ha provocat una revisió a l'alça de les previsions per a aquest servei, que passen ara per assolir els 10.000 milions d'euros en actius sota supervisió i els 50 clients en els pròxims dos anys. L'èxit ha anat també en paral·lel a l'ampliació del seu equip, que va arrencar amb 5 professionals i preveu tancar l'any amb un total de 12. A més, Juan Gandarias s'incorpora com a Senior Advisor per donar suport en el desenvolupament d'OpenWealth.

OpenWealth ofereix un servei holístic, des d'una entitat independent, sobre el patrimoni financer, immobiliari i no cotitzat. OpenWealth cobreix totes les necessitats del client, des del procés d'assignació estratègica d'actius i informació consolidada fins a la recerca de proveïdors nacionals i internacionals de serveis específics. D'aquesta manera, entitats de fora del Grup CaixaBank també poden oferir els serveis d'assessorament, gestió discrecional de carteres, RTO o custòdia.

Actualment, OpenWealth treballa amb més de 15 bancs nacionals i internacionals. De fet, únicament el 25% dels imports estan dipositats, assessorats o gestionats per CaixaBank.

Aquest servei de consultoria a mida utilitza la millor tecnologia del mercat per a consolidació patrimonial i complementa CaixaBank Wealth, la unitat d'assessorament independent per a clients de Banca Privada, llançada l’any 2018, que compta amb la màxima transparència en costos mitjançant el cobrament explícit pel servei d'assessorament i processos que assegurin les millors alternatives del mercat, i que posa a disposició del client una gamma més extensa de productes i serveis.

CaixaBank Banca Privada

La proposta de valor de CaixaBank Banca Privada ofereix diferents models de servei per adaptar-se a les necessitats i preferències de cada client. El model de Banca Privada de CaixaBank està conformat per un equip de més de 1.000 professionals especialitzats i té 73 centres específics distribuïts per tot el territori. Així mateix, compta amb 128.000 milions d'euros en actius sota gestió a tancament de maig.

El negoci de Banca Privada centra la seva estratègia en l'alta qualificació, compromís i talent dels gestors de l'entitat, i en els darrers avenços tecnològics, amb l'objectiu d'oferir la millor experiència de client en qualsevol moment i lloc.