Nota de premsa

Les claus de les assegurances, novè episodi del pòdcast "Finances amb EFE"

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Finances amb EFE.

• En aquest episodi s’aborden els tipus d’assegurances que existeixen i les qüestions que s’han de tenir en compte per contractar-les.

• El nou episodi, titulat “Assegurances: tipus i claus per contractar”, explica els detalls d’un negoci de gran mida i en ple creixement al nostre país.

 

El novè episodi del pòdcast d'educació financera "Finances amb EFE" aborda els tipus d'assegurances que existeixen i les qüestions que s'han de tenir en compte per contractar-les.

El nou episodi, titulat "Assegurances: tipus i claus per contractar", explica els detalls d'un negoci de gran mida i en ple creixement al nostre país.

La protagonista de l'episodi d'aquesta setmana és María José, una jove que va emmalaltir durant la seva lluna de mel al Carib i que va ser atesa per un metge a la seva pròpia habitació gràcies a la seva assegurança de salut.

"Assegurances: tipus i claus per contractar" s'emet als canals d'àudio d'EFE (Spotify, Ivoox, Amazon i iTunes) i de CaixaBank.

Escolta el novè podcast aquí:

Spotify

Spreaker

iVoox

Pots escoltar el primer episodi aquí, el segon aquí, el tercer aquí, el quart aquí, el cinquè aquí, el sisè aquí, el setè aquí i el vuitè aquí