Nota de premsa

Els comptes nòmina i les seves característiques, vuitè capítol del podcast "Finances amb EFE"

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Finances amb EFE.

• El vuitè capítol del pòdcast "Finances amb EFE", creat per l'Agència EFE amb el suport de CaixaBank, explica els beneficis principals de cobrar la nòmina o la pensió a través d'un compte bancari.

 

El vuitè episodi del podcast d'educació financera "Finances amb EFE", elaborat per l'Agència EFE amb el suport de CaixaBank, aborda l'ecosistema dels comptes nòmina, les característiques i els requisits que s'han de complir per ser-ne titular.

El nou podcast, titulat "Nòmines i pensions" i publicat aquest dimarts, explica els principals beneficis de cobrar la nòmina o la pensió mitjançant un compte bancari, en termes de seguretat, eficiència i control fiscal.

També destaca la importància de saber triar un compte, segons el perfil i les necessitats del client, entre tota l'oferta plantejada per les entitats bancàries.

A l'episodi d'aquesta setmana coneixem el cas de la Marta, una noia que viu a Madrid i ha signat el seu primer contracte, cosa que comportava donar el seu número de compte a l'empresa per poder cobrar la nòmina.

El podcast, que tindrà el 2024 dotze capítols dedicats, cadascun d'ells, a una temàtica específica, ja ha abordat en els seus sis capítols previs temes com el repte de la inclusió financera, les targetes bancàries, l'estalvi, les hipoteques, les fonts de finançament a què pot recórrer un emprenedor quan decideix muntar un negoci i els plans de pensions.

Escolta el vuitè podcast aquí:

Spotify

Spreaker

iVoox

Pots veure el primer episodi aquí, el segon aquí el tercero aquí el quart aquí,  el cinquè aquí,  el sisè aquí  y el setè aquí

 

NOTÍCIES RELACIONADES