Nota de premsa

El Comitè de Direcció de CaixaBank nomena Belén Martín nova directora de Banca Privada

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Belén Martín, nova directora de CaixaBank Banca Privada

• Amb una experiència en banca de més de 25 anys, Belén Martín era directora territorial de CaixaBank a Castella i Lleó.

• CaixaBank Banca Privada és una de les principals entitats del sector a Espanya amb un equip de més de 1.100 professionals especialitzats i una xarxa de 75 centres a tot el país.

 

El Comitè de Direcció de CaixaBank ha nomenat Belén Martín nova directora de CaixaBank Banca Privada, en substitució de Víctor Allende, que deixa l'entitat bancària després de deu anys en el càrrec.

Fins ara, Belén Martín era directora territorial de CaixaBank a Castella i Lleó. Amb més de 25 anys d'experiència en el sector de la banca, va exercir com a directora corporativa i directora de negoci d'Empreses a Bankia i, durant la seva carrera, ha desenvolupat responsabilitats en les divisions de banca de Particulars i de banca d'Empreses. Llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universidad Autónoma de Madrid i MBA per IADE, ha cursat programes per a Alta Direcció en ESADE i en IE Business School.

A més, és vicepresidenta i consellera de l’Asociación para el Progreso de la Dirección a Castella i Lleó i va ser vicepresidenta de l’Asociación Española de Ejecutivos y Consejeros.

Sobre CaixaBank Banca Privada

CaixaBank Banca Privada és una de les principals entitats del sector a Espanya, amb un equip de més de 1.100 professionals especialitzats acreditats, amb una experiència mitjana de 15 anys, i amb 75 centres exclusius de Banca Privada i 11 de Wealth que li permeten assegurar que els clients sempre reben un tracte pròxim.

El 2024, CaixaBank ha estat escollida per segon any consecutiu com la ‘Millor Entitat de Banca Privada a Espanya’ (Best Domestic Private Bank in Spain) als Global Private Banking Awards de la revista britànica Euromoney, que reconeixen l'excel·lència i millors pràctiques de banca privada en l'àmbit internacional. CaixaBank Banca Privada ha rebut el màxim guardó nacional d'Euromoney en sis ocasions en els últims 10 anys.

Aquestes distincions consoliden CaixaBank com la banca privada de referència a Espanya i són el resultat de la trajectòria d'un model basat en l'assessorament i acompanyament dels clients a través d'una àmplia gamma de productes i serveis exclusius i innovadors per respondre a les seves necessitats en tot moment.

La proposta de valor de CaixaBank Banca Privada ofereix diferents models de servei per adaptar-se a les necessitats i preferències de cada client, des de qui demanda un servei d'assessorament global ja sigui independent com no independent, fins a qui opera a iniciativa pròpia en la gestió del seu patrimoni a través d'una plataforma amb capacitats globals d'inversió en valors, fons, assegurances d'estalvi i altres productes de gestió.