Nota de premsa

Descobreix tot sobre el pagament amb targeta al nou capítol de “Finances amb EFE”

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Finances amb EFE.

• El cinquè episodi del podcast “Finances amb EFE”, creat per l'Agència EFE amb el suport de CaixaBank, aborda els diferents tipus de targeta que hi ha: de dèbit, crèdit o prepagament, i les característiques de cadascuna d'elles.

 

El cinquè capítol del podcast d'educació financera “Finances amb EFE”, titulat “Tot sobre les targetes bancàries”, se centra en l'ús del pagament amb targeta. Aquest episodi analitza els diferents tipus de targetes -dèbit, crèdit i prepagament- i destaca les particularitats de cadascuna d'elles. A més, s'analitza com ha evolucionat l'ús de targetes a Espanya i els mecanismes que tenen per garantir que les compres siguin segures.

El podcast, que tindrà el 2024 dotze capítols dedicats, cadascun d'ells, a una temàtica específica, ja ha abordat en els seus capítols anteriors temes com l'estalvi, les hipoteques, les fonts de finançament a què pot recórrer un emprenedor quan decideix muntar un negoci i els plans de pensions.

Els sis primers capítols de “Finances amb EFE”, que tindran una periodicitat quinzenal, amb publicació els dimarts, s'emetran entre abril i juny en els canals d'àudio d'EFE (Spotify, Ivoox, Amazon i iTunes) i CaixaBank, mentre que els altres sis es llançaran el segon semestre de l'any 2024.

Escolta el cinquè podcast aquí:

Spotify

Spreaker

iVoox

Pots veure el primer episodi aquí, el segon aquí el tercero aquí y el quart aquí