Nota de premsa

Ciberseguretat: claus per protegir-te en el setè episodi de ‘Finances amb EFE’

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Finances amb EFE.

• El setè capítol del podcast ‘Finances amb EFE’, creat per l'Agència EFE amb el suport de CaixaBank, explora la rellevància de la ciberseguretat a l'àmbit financer actual i com defensar-se dels ciberdelinqüents.

 

El nou capítol del podcast d'educació financera ‘Finances amb EFE’, titulat “Ciberseguretat: claus per protegir-te”, se centra en la importància de protegir les dades personals i financeres en un entorn cada cop més digital. Aquest episodi analitza els diferents tipus de fraus i estafes, com el phishing i l’smishing, i ressalta les mesures que es poden prendre per assegurar la seguretat en les transaccions online.

En aquest episodi, les presentadores Marta Garijo i Raquel Cinca exploren la història de Miguel, un ciutadà que va descobrir que algú havia suplantat la seva identitat per obrir un compte bancari al seu nom. A través de la seva experiència, el podcast destaca la importància de la ciberseguretat i ofereix consells pràctics per protegir-se dels ciberdelinqüents.

El podcast, que tindrà durant el 2024 dotze capítols dedicats, cadascun d'ells, a una temàtica específica, ja ha abordat en els seus sis capítols previs temes com el repte de la inclusió financera, les targetes bancàries, l'estalvi, les hipoteques, les fonts de finançament a què pot recórrer un emprenedor quan decideix muntar un negoci i els plans de pensions.

‘Ciberseguretat’ s'emet als canals d'àudio d'EFE (Spotify, Ivoox, Amazon i iTunes) i de CaixaBank.

Escolta el setè podcast aquí:

Spotify

Spreaker

iVoox

Pots veure el primer episodi aquí, el segon aquí el tercero aquí el quart aquí,  el cinquè aquí,  y el sisè aquí

 

NOTÍCIES RELACIONADES