Nota de premsa

CaixaBank supera els 2 milions de clients que signen les seves operacions de banca online amb el mòbil

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Aplicació CaixaBank Sign per validar operacions

• L'entitat líder en banca digital a Espanya ha aconseguit duplicar aquesta xifra respecte a octubre de 2019, quan va aconseguir el milió de clients que utilitzaven aquesta solució de signatura digital.

• Amb aquesta aplicació, que només es pot instal·lar en un únic dispositiu per motius de seguretat, els clients poden operar amb el seu mòbil des de qualsevol lloc, de manera ràpida i realitzar la transacció amb un sol clic.


CaixaBank ha superat els 2 milions de clients que signen amb el mòbil, a través de l'aplicació CaixaBank Sign, les operacions que realitzen a través dels canals digitals de banca online, web i mòbil.

Aquesta xifra s'ha duplicat respecte a octubre de 2019, quan es va aconseguir el milió de clients que utilitzaven l'aplicació de signatura digital de l'entitat. El creixement de l'ús d'aquesta solució digital s'ha accelerat des de la declaració de l'estat d'alarma pel brot epidèmic de la COVID-19.

Amb aquesta aplicació, única del sector financer espanyol específicament desenvolupada per a la signatura de transaccions bancàries, els clients poden operar amb el seu mòbil des de qualsevol lloc i de manera ràpida i realitzar la transacció amb un sol clic.

L'app de l'entitat financera presidida per Jordi Gual i el conseller delegat de la qual és Gonzalo Gortázar també millora la seguretat dels pagaments digitals amb un sistema d'autenticació reforçada. CaixaBank Sign es pot instal·lar en un únic dispositiu per usuari i requereix l'ús de la contrasenya d'accés a la banca digital per a una identificació segura.

Una àmplia gamma de solucions pròpies integrades dins d'una app

CaixaBank Sign, disponible per a Android i iOS, és una aplicació d'ús gratuït per als clients de banca online de l'entitat.

CaixaBank compta amb múltiples funcionalitats especials dins de CaixaBankNow que permeten la identificació biomètrica, pagaments entre persones, préstecs Clic&Go, entre d’altres.

Així mateix, CaixaBank ofereix imagin, el primer banc mobile only d'Espanya, que es gestiona exclusivament mitjançant l'aplicació mòbil.

Lideratge en banca digital

La tecnologia i la digitalització són clau en el model de negoci de l'entitat, líder en banca digital a Espanya amb 7 milions de clients digitals (web i mòbil).

A més, CaixaBank ha desenvolupat projectes que han marcat fites tecnològiques en el sector, com la creació dels primers caixers que permeten realitzar reintegraments mitjançant reconeixement facial i sense haver d'introduir el PIN, un projecte triat com un dels Projectes Tecnològics de l'Any en els Tech Project Awards 2019 de la revista The Banker.

Gràcies a la seva estratègia de transformació digital, CaixaBank s'ha situat entre els bancs millor valorats del món per la qualitat dels seus productes i serveis digitals. Enguany, la revista estatunidenca Global Finance ha destacat en les seves The Innovators Awards tres projectes de l'entitat per l'ús de la biometria en els serveis bancaris, pel seu nou on-boarding digital i per la contínua millora de la seva aplicació CaixaBankNow.

A més, ha estat triada com a “Millor entitat de Banca Privada d'Europa per la seva cultura i visió digital 2020” en els Wealth Tech Awards de la revista PWM, del grup Financial Times.