Nota de premsa

CaixaBank renova el patrocini amb el Nàstic Tarragona per la temporada 2023-2024

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Josep Maria Gonzàlez, director territorial de CaixaBank a Catalunya, i Josep Maria Andreu, president del Nàstic Tarragona, han signat la renovació de l’acord que vincularà ambdues entitats per aquesta temporada

• Josep Maria Gonzàlez, director territorial de CaixaBank a Catalunya, i Josep Maria Andreu, president del Nàstic Tarragona, han signat la renovació de l’acord que vincularà ambdues entitats per aquesta temporada.

• L’entitat financera seguirà com a partner oficial i soci financer del Nàstic Tarragona, al que està vinculat des de fa 14 temporades, amb l’objectiu d’implicar-se amb el club i els seus aficionats, així com seguir recolzant una entitat esportiva de referència al territori.

• Caixabank, a través d’una aportació econòmica de la Fundació “la Caixa”, també recolza l’equip Nàstic Genuine, l’equip per a noies i nois amb discapacitat intel·lectual que militen a LaLiga Genuine.

CaixaBank i el Nàstic Tarragona han signat, al Nou Estadi Costa Daurada, el nou acord de col·laboració mitjançant el qual l'entitat financera serà partner oficial i soci financer del club per a la vigent temporada. A través d’aquest renovat compromís, l’entitat financera reforçarà el seu suport amb el club i la seva afició, donant eines per fer créixer el projecte esportiu i social d’una de les entitats esportives de referència al territori.

Josep Maria Gonzàlez, director territorial de CaixaBank a Catalunya, i Josep Maria Andreu, president del Nàstic Tarragona, han rubricat l’acord gràcies al qual l'entitat financera comptarà amb diverses contraprestacions que serviran per a tenir major presència i visibilitat de marca a tots els suports comunicatius i elements exteriors, així com diferents productes i serveis financers per acostar el club als seus aficionats.

El director territorial de CaixaBank a Catalunya ha posat de manifest “els valors compartits entre l'entitat i el club, com l'esforç, el treball en equip, el talent i la capacitat de superació”. Al mateix temps, Josep Maria Gonzàlez ha destacat que “amb aquest patrocini es posa de manifest, una vegada més, el compromís de CaixaBank amb Tarragona i tot el seu teixit social i presenta un ampli ventall de possibilitats que ens permetrà continuar explorant nous camps i noves iniciatives conjuntes”.

Per la seva banda, Josep Maria Andreu, president del Nàstic, ha destacat la importància que “una entitat tan reconeguda i amb prestigi com CaixaBank aposti per la renovació amb el Nàstic Tarragona, donat que reforça la vinculació entre les entitats i ens enforteix mútuament”. El president del club ha remarcat que aquest acord "ens dona confiança i senyal que estem fent les coses bé i que tenim el reconeixement d'empreses com ells”.

L'acord confirma a CaixaBank com una de les entitats de referència en l'operativa financera del club i manté la col·laboració en altres àmbits comercials. Al mateix temps, el compromís permetrà a l’entitat financera desenvolupar, activar i coordinar conjuntament accions innovadores dirigides a jugadors i aficionats.

Suport a l’equip Nàstic Genuine

La Fundación “la Caixa”, a través de CaixaBank, donarà suport a l’equip Nàstic Genuine integrat per persones amb discapacitat intel·lectual. Un recolzament que s’estén amb la col.aboració de Voluntariat CaixaBank, participant en diferents sessions d’entrenament del vigent campió del Fair Play de LaLiga Genuine.

CaixaBank, el banc dels clubs de futbol

Fa 12 anys CaixaBank va ampliar la seva aposta pel futbol per a convertir-se en el banc de referència dels equips i les seves aficions. Aquesta estratègia, canalitzada sota l'etiqueta #ElFutboldetots, li ha consolidat com a patrocinador oficial del 80% d'equips de futbol professional masculí, ja que compta amb 15 equips de Primera Divisió i 12 de Segona Divisió. A més, l'entitat financera és patrocinador de 10 dels 16 equips de la Primera Divisió femenina.

Per a CaixaBank, el patrocini esportiu és una eina estratègica de comunicació que ajuda a divulgar valors que l'entitat comparteix amb la pràctica esportiva com són el lideratge, l'esforç, la superació i el treball en equip. A través del patrocini, l'entitat financera fomenta el progrés cultural, social i econòmic, en línia amb els seus valors fundacionals de compromís amb la societat.

A través de #ElFutboldetots, CaixaBank impulsa múltiples activacions amb l'objectiu d'acostar els clubs als seus aficionats al mateix temps que avança en la generació de negoci. En cada acord, l'entitat financera es vincula amb els clubs per a oferir experiències úniques als seus socis i aficionats i, al mateix temps, promoure avantatges financers exclusius.

 

NOTÍCIES RELACIONADES