Nota de premsa

CaixaBank, reconeguda com a ‘Millor Entitat de Banca Privada a Europa en Comunicació i Màrqueting Digital 2023’ per PWM (Grup FT)

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
CaixaBank Banca Privada.

• El premi és el resultat de l'aposta de CaixaBank Banca Privada per la innovació per a la millora contínua de la comunicació i la relació amb els seus clients.

• Aquest reconeixement internacional se suma als de ‘Millor Entitat de Banca Privada a Espanya 2023’ i ‘Millor Entitat de Banca Privada Digital a Espanya 2023’ de la revista Euromoney.

 

CaixaBank, banc líder a Espanya, ha rebut el premi a la ‘Millor Entitat de Banca Privada en Comunicació i Màrqueting Digital 2023’ en el marc dels Wealth Tech Awards que cada any atorga la revista britànica Professional Wealth Management (PWM), la revista especialitzada en banca privada i gestió de patrimonis del Grup Financial Times. Es tracta de la segona vegada que CaixaBank rep aquest guardó per part d'aquesta publicació.

Els premis, que enguany arriben a la seva sisena edició, reconeixen les entitats de banca privada que destaquen per la seva innovació, la seva aposta per la transformació digital i la seva excel·lència tecnològica. El jurat, format per professionals del sector, analitza aquelles estratègies, serveis i productes d'entitats d'arreu del món que més contribueixen a la digitalització i modernització del sector.

Aquest premi de PWM és un reconeixement a l'aposta de CaixaBank Banca Privada per la innovació i l'ús de les noves tecnologies i canals per a la millora contínua de la comunicació i la relació amb els seus clients. En aquest sentit, el jurat ha valorat el model de relació híbrid de CaixaBank, que posa al servei dels seus clients de banca privada tant la xarxa física d'oficines de l'entitat, per a tots aquells que cerquen una relació personal amb el seu gestor, com la infraestructura i els serveis de la banca digital de CaixaBank, per a aquells que reclamen més flexibilitat a l'hora de relacionar-se i d'operar amb el seu banc.

Per a Víctor Allende, director de Banca Privada de CaixaBank: “CaixaBank Banca Privada ha desenvolupat un model híbrid de relació amb els seus clients que combina l'atenció personalitzada a les oficines especialitzades amb les millors eines digitals de relació amb el client. D'aquesta manera, hem aconseguit millorar l'eficiència dels esforços comercials i d'assessorament dels nostres gestors i oferir la millor resposta a les necessitats dels nostres clients”.

El lliurament dels Wealth Tech Awards de PWM va tenir lloc ahir, 8 de juny, a la ciutat de Londres, en el marc de la  Innovation in Wealth Management Summit 2023, que va reunir els principals representants del sector de la banca privada continental i global.

Lideratge en comunicació i màrqueting digital

En l'àmbit de la comunicació digital, durant els últims mesos, CaixaBank Banca Privada ha impulsat els seus perfils a les xarxes socials (LinkedIn, Instagram, Twitter, Spotify i YouTube), que ofereixen tant contingut financer —com ara notícies del sector i tendències del mercat— com no financer amb l'objectiu de donar més visibilitat a la proposta de valor, l'experiència de client i els valors de CaixaBank Banca Privada.

Pel que fa al màrqueting digital, CaixaBank Banca Privada s'ha focalitzat en l'impuls de les carteres de gestió discrecional i d’Ocean, un servei d'inversió 100% online que ofereix accés a prop de 4.000 fons de més de 200 gestores. L'ús de big data i la implementació de noves eines tecnològiques ha permès que l'entitat hagi pogut incrementar l'eficiència en la personalització de les campanyes i en els costos d'inversió.

Reconeixements internacionals

Durant els últims mesos, CaixaBank ha rebut diversos premis en l'àmbit de la digitalització i la innovació, com ara el de ‘Millor Entitat de Banca Privada Digital a Espanya 2023’ de la revista britànica Euromoney. A més a més, CaixaBank Banca Privada ha rebut els reconeixements a ‘Millor Entitat de Banca Privada a Espanya 2023’ i ‘Millor Entitat de Banca Privada a Espanya en Gestió discrecional de carteres 2023’, també d'Euromoney.

Per part seva, la revista Global Finance ha triat CaixaBank com a ‘Millor Banc a Espanya’ per novè any consecutiu i com a ‘Millor Banc a Europa Occidental’ per cinquena vegada consecutiva.