Nota de premsa

CaixaBank nomenarà al gener Marc Benhamou nou director de Banca d'Empreses en substitució de Luis Cabanas

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Luis Cabanas, que passarà a ser Senior Advisor de CaixaBank a partir de l'1 de gener, i Marc Benhamou, que ara assumeix el càrrec de director adjunt de CaixaBank Empreses i, l'1 de gener, passarà a ser el director de la divisió.

• A partir de l'1 de gener, Luis Cabanas, director de la divisió de Banca d'Empreses, deixarà el càrrec per jubilació després de 26 anys a l'entitat i assumirà el rol de Senior Advisor de CaixaBank

• El Comitè de Direcció de CaixaBank ha nomenat Marc Benhamou director adjunt de CaixaBank Empreses i, a partir de l'1 de gener, substituirà Luis Cabanas com a director de la divisió

• Juan Manuel Casco assumirà el càrrec de director territorial inTouch, posició que fins ara ocupava Marc Benhamou

 

CaixaBank reorganitza la direcció de CaixaBank Empreses, la divisió del banc que dona servei a empreses que facturen fins a 500 milions d’euros. A partir de l'1 de gener del 2025, Luis Cabanas, actual director de CaixaBank Empreses, deixarà el càrrec per jubilació després de 26 anys a l'entitat. Cabanas es desvincularà de la gestió del dia a dia, però assumirà un rol de Senior Advisor per continuar aportant la seva valuosa experiència a l'entitat com a assessor estratègic.

Luis Cabanas es va incorporar a CaixaBank el 1998 i va liderar i impulsar la posada en marxa de la divisió del banc especialitzada en empreses fa 17 anys. Des de llavors, ha esdevingut una figura clau per consolidar CaixaBank com una entitat de referència per al teixit empresarial. CaixaBank Empreses té avui dia més de 330.000 clients i un volum de negoci de 130.000 milions d'euros.

Per garantir un traspàs de funcions adient, el Comitè de Direcció de CaixaBank ha nomenat Marc Benhamou director adjunt de CaixaBank Empreses. A partir de l'1 de gener, Benhamou assumirà el càrrec de director de la divisió en substitució de Luis Cabanas.

Marc Benhamou ocupava des del 2021 la posició de director territorial d'InTouch, el servei de gestió i atenció online de CaixaBank. Benhamou es va incorporar a l'entitat el 2001 i en 23 anys de recorregut acumula una àmplia experiència en la gestió del negoci bancari d'empreses. El directiu ha ocupat diversos càrrecs de responsabilitat, entre els quals destaca la seva tasca com a delegat general i com a director territorial a Castella i Lleó, Galícia i Astúries.

D'altra banda, en substitució de Benhamou, el Comitè de Direcció de CaixaBank també ha nomenat Juan Manuel Casco director territorial inTouch, on fins ara n'era el responsable de Transformació Digital. Casco, que assumirà el càrrec amb efecte immediat, ha exercit responsabilitats en àrees com Transformació, Operacions i Compliment Normatiu durant els seus 20 anys de carrera a l'entitat.

CaixaBank, entitat de referència per a les empreses

A través de CaixaBank Empreses, l’entitat ofereix productes i serveis adaptats a les necessitats concretes d’empreses que facturen fins a 500 milions d’euros. CaixaBank compta actualment amb més de 220 oficines especialitzades en l'atenció a clients empresa repartides per totes les comunitats autònomes espanyoles, la xarxa més extensa del sector, on treballen 2.200 professionals altament qualificats amb sòlida reputació en l'assessorament empresarial. L'entitat disposa de més de 70 Store Pymes, que presten servei a aquelles empreses que facturen menys de 2 milions d'euros, i amb més de 140 centres especialitzats a atendre empreses de més dimensió, que facturen més de 2 milions d'euros.

L'entitat compta amb especialistes en finançament, comerç exterior, tresoreria, turisme, negoci immobiliari i pimes, que ofereixen un servei personalitzat més enllà del financer per donar suport i impulsar el sector empresarial. A més, a través de DayOne, CaixaBank presta atenció especialitzada a empreses de tecnologia, innovació i als seus inversors.

A nivell internacional, l'entitat dona suport als seus clients empresa amb diverses solucions operatives amb accés efectiu territorial a 127 mercats de diferents països i ofereix el millor assessorament per a les seves operacions a l'estranger.

inTouch, el model de relació telemàtica entre els clients i la seva entitat financera

inTouch és el model de relació amb els clients de CaixaBank que uneix les eines de comunicació remota (videotrucada, trucada de veu, correu electrònic, Whatsapp, etc.) amb la relació de confiança que proporciona un gestor expert. El servei, que actualment té 3 milions de clients, es basa en la figura d'un gestor especialitzat que pugui atendre les necessitats dels clients a través de tota mena de canals a distància.

Per les seves característiques és un servei especialment indicat per a clients que es relacionen amb l'entitat principalment a través dels canals digitals. D'aquesta manera, podeu comptar amb l'ajuda d'un gestor expert per resoldre les vostres consultes a través del canal que preferiu.

El client disposa d'un gestor de referència al qual podeu adreçar consultes, amb un compromís de resposta en 24 hores. A més de resoldre dubtes, el client també pot rebre assessorament especialitzat sobre productes i, si ho desitja, fer la contractació íntegrament de forma digital. L’equip d’inTouch compta amb especialistes dels diversos segments de clients de CaixaBank: banca de particulars, Banca Premier, Negocis i HolaBank (clients internacionals residents a Espanya).

 

NOTÍCIES RELACIONADES