Nota de premsa

CaixaBank nomena a Gerardo Cuartero nou director territorial de Castella i Lleó

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Gerardo Cuartero, director territorial de CaixaBank de Castella i Lleó

• El nou responsable de l'entitat financera a Castella i Lleó substitueix a Belén Martín, que passa a dirigir Banca Privada de CaixaBank

• Cuartero gestionarà l'activitat de les 275 oficines de l'entitat a Castella i Lleó, que atenen més de 750.000 clients

 

El Comitè de Direcció de CaixaBank ha aprovat el nomenament de Gerardo Cuartero Simarro com a nou director territorial de Castella i Lleó en substitució de Belén Martín, que passa a dirigir Banca Privada de CaixaBank. Aquest moviment forma part de l'estratègia d'adaptació territorial que CaixaBank està duent a terme per a reforçar la seva presència en diferents regions d'Espanya.

Com a nou màxim responsable de la Direcció Territorial de CaixaBank a Castella i Lleó, Cuartero gestionarà el negoci de les 275 sucursals del banc repartides en les nou províncies de Castella i Lleó, que atenen més de 750.000 clients, amb uns actius gestionats de més de 34.000 milions d'euros i una plantilla de més de 1.350 professionals.

Nascut a Madrid, Gerardo Cuartero és un experimentat directiu de CaixaBank, entitat a la qual es va incorporar en 1999. Ha exercit càrrecs de responsabilitat en l'àmbit de la direcció comercial de Xarxa d'Andalusia, la direcció d'Àrees de Negoci, així com d'oficines.

El nou director territorial és llicenciat en Ciències Econòmiques per la Universidad de Alcalá i ha cursat programes per a Alta Direcció a ESADE i a l'Institut d'Empresa (IE). A més, compta amb una trajectòria de més de 25 anys en el sector bancari.    

Per la seva banda, Belén Martín ha estat nomenada nova directora de CaixaBank Banca Privada. Fins ara, Martín era directora territorial de CaixaBank a Castella i Lleó. Amb més de 25 anys d'experiència en el sector de la banca, va exercir com a directora corporativa i directora de Negoci d'Empreses a Bankia i, al llarg de la seva carrera, ha desenvolupat responsabilitats en les divisions de banca de Particulars i de banca d'Empreses.

 

NOTÍCIES RELACIONADES