Nota de premsa

CaixaBank es reuneix amb els seus accionistes de Lleida per explicar-los els últims resultats de l’entitat

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Trobada corporativa accionistes Lleida

CaixaBank ha presentat a un grup de 27 accionistes a Lleida els resultats de l'entitat durant el primer semestre de 2024. Meritxell Soler, directora de Relació amb Accionistes, ha traslladat als assistents, que durant els sis primers mesos de l’any, en un entorn de dinamisme i d’estabilització dels tipus d’interès, CaixaBank ha tingut un semestre molt positiu en totes les línies de negoci, impulsat per una notable millora de l’activitat comercial i la rigorosa gestió del risc.

En la trobada, en què també hi ha participat María Clara López-Quesada, directora del segment de Banca Premier a la direcció territorial Catalunya de CaixaBank, s'ha explicat com els resultats obtinguts i la fortalesa financera del Grup permeten a CaixaBank continuar donant suport a famílies, empreses i a la societat, així com reforçar el compromís de l’entitat amb una manera diferent de fer banca.

CaixaBank fa de manera periòdica Trobades corporatives amb l'objectiu d'estar a prop dels seus accionistes, posar a la seva disposició informació actualitzada sobre l'acció i la companyia i donar resposta als seus dubtes i consultes. Aquest tipus de programa es fonamenta en els principis de transparència i rigor que sustenten la relació entre la companyia i els seus accionistes.

 

NOTÍCIES RELACIONADES