Nota de premsa

CaixaBank, distingit com a ‘Millor Banc a Espanya 2024’, ‘Millor Banc en ESG’ i ‘Millor Banc Digital’ en els premis Euromoney a l'excel·lència bancària

Premis Euromoney 2024

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
José Ignacio Goirigolzarri, president de CaixaBank, i Gonzalo Gortázar, conseller delegat de l’entitat.

• La revista britànica ha guardonat a CaixaBank com a ‘Millor Banc a Espanya’ per quart any consecutiu

• CaixaBank rep aquest premi per 9ª vegada en els últims 13 anys, consolidant el lideratge de l'entitat en el mercat espanyol i veient reconeguda la seva aposta per la innovació i la sostenibilitat

• A banda dels premis concedits a CaixaBank, Euromoney també ha distingit a Banc BPI com a ‘Millor Banc a Portugal’, ‘Millor Banc per a Pimes’ i ‘Millor Banc Digital’ portuguès

 

CaixaBank ha tornat a confirmar el seu lideratge en el mercat espanyol amb l'obtenció de tres guardons en els premis Awards for Excellence concedits per la revista britànica Euromoney, que cada any atorga aquestes distincions després d'un procés exhaustiu de recerca i anàlisi de dades de les candidatures presentades.

Aquest 2024, CaixaBank ha aconseguit el premi principal a ‘Millor Banc a Espanya’, sent aquesta la quarta edició consecutiva en la qual rep aquest guardó, així com la novena en els últims 13 anys. A més, CaixaBank ha estat reconegut com a ‘Millor Banc en ESG a Espanya’ i ‘Millor Banc Digital a Espanya’.

El jurat dels premis ha triat a CaixaBank per la seva posició de referència en els serveis bancaris a Espanya, així com pel seu lideratge en els territoris de la innovació i la sostenibilitat.

Euromoney reconeix la labor de CaixaBank en matèria d'innovació i sostenibilitat

L'obtenció d'aquests tres premis per part de CaixaBank posa de manifest que, a més de ser la primera entitat bancària per quota de mercat a Espanya, també és una referent europea en digitalització i en sostenibilitat. En 2023, per exemple, CaixaBank va ser l'entitat líder en finançament sostenible a Europa, i al llarg de 2024 ha rebut altres premis que reconeixen la seva labor com a pionera en el disseny de productes i serveis per al sector bancari.

El president de CaixaBank, José Ignacio Goirigolzarri, ha destacat que “aquests reconeixements reforcen les línies estratègiques de CaixaBank i el principal valor de l'entitat: la nostra manera d'entendre el negoci des d'un mode molt diferencial de fer banca, molt inclusiu i pròxim a les famílies i a les empreses”.

Goirigolzarri, així mateix, ha apuntat que l'èxit continuat de CaixaBank a l'hora de rebre aquests premis reflecteix “el compromís de totes i cadascuna de les persones que conformen el gran equip de CaixaBank, factor clau que diferencia les entitats excel·lents de les quals no ho són, i part fonamental del creixement del banc fins a la seva actual posició de lideratge a Espanya”.

El conseller delegat de l'entitat, Gonzalo Gortázar, també ha mostrat la seva satisfacció per rebre aquests premis, i ha assegurat que “CaixaBank compta amb un model de negoci sòlid que li ha permès erigir-se com el banc de referència a Espanya, i afrontar els desafiaments del futur des d'una posició envejable”.

En aquest sentit, Gortázar ha afegit que “estem vivint una revolució tecnològica i digital que està transformant la nostra manera de relacionar-nos i de fer les coses, i a CaixaBank estem preparats per a adaptar-nos a aquests nous temps, liderar-los i contribuir a l'avanç de la societat en el seu conjunt”.

Adaptar el model d'atenció del banc a les preferències dels clients i de la societat i impulsar el finançament sostenible eren dos dels pilars de CaixaBank en el Pla Estratègic 2022-2024, i aquests premis són el colofó a un full de ruta que continuarà evolucionant durant els pròxims anys.

BPI també consolida el seu lideratge a Portugal

A més dels reconeixements assolits per CaixaBank, BPI també ha guanyat tres premis que enalteixen el seu treball a Portugal i posen en relleu l'excel·lència del Grup CaixaBank.

L'entitat lusitana ha aconseguit els guardons com a ‘Millor Banc a Portugal’, ‘Millor Banc per a Pimes a Portugal’ i ‘Millor Banc Digital a Portugal’. En el cas de BPI, és la tercera vegada en la seva història en la qual aconsegueix alçar-se amb la distinció com a millor banc a Portugal.

El conseller delegat de BPI, João Pedro Oliveira e Costa, ha recalcat que aquests premis “suposen un impuls per a continuar creixent i millorant cada dia el servei que oferim als nostres clients. Volem continuar apostant per la consolidació de BPI com un referent en banca per a Pimes a Portugal, com ja ho és en banca digital, i continuar mantenint una posició de lideratge en l'assessorament dels nostres clients i en les millors pràctiques financeres”.

Sobre Euromoney

Euromoney és una revista britànica amb més de 50 anys d'història i líder en la cobertura del sector financer, amb més de 24.000 lectors.

Els ‘Awards for Excellence’ d’Euromoney es van crear l’any 1992, estan entre els més reconeguts de la indústria i enguany han concedit 8 distincions per país a escala nacional, 10 en l’àmbit regional i 25 premis globals.

 

NOTÍCIES RELACIONADES