Nota de premsa

La Comunitat de Madrid renova amb imagin el Carnet Jove que ofereix beneficis a madrilenys d'entre 14 i 30 anys

En un acte a l'oficina 'all in one' de CaixaBank a Madrid

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Isabel Díaz Ayuso, presidenta de la Comunitat de Madrid, i José Ignacio Goirigolzarri, president de CaixaBank.

• L'acord ha estat signat pel president de CaixaBank, José Ignacio Goirigolzarri, i la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso

• Actualment, el 52% dels joves madrilenys gaudeixen ja d'aquesta targeta, que suma més de 663.000 socis, compta amb més de 1.000 empreses col·laboradores i ofereix descomptes en prop de 2.000 establiments d'àrees com la formació, transports, fires, restauració, moda, museus, festivals o musicals i, pròximament, clíniques dentals

• imagin és el banc líder entre el públic jove, amb més de 4,3 milions d'usuaris a tot el país

 

La Comunitat de Madrid renova, un any més, amb imagin, la plataforma digital de serveis financers i estil de vida impulsada per CaixaBank, el Carnet Jove, un servei que ofereix importants descomptes als joves madrilenys d'entre 14 i 30 anys. El president de CaixaBank, José Ignacio Goirigolzarri, i la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, han signat aquest dimecres el protocol per a la renovació del servei.

L'acord ha estat subscrit en un acte, celebrat a l'oficina 'all in one' de CaixaBank a Madrid en el qual també han participat Anna Canela, consellera delegada d'imagin; el director territorial de CaixaBank a Madrid, Xicu Costa; així com la consellera de Família, Joventut i Afers Socials, Ana Dávila-Ponce de León Municio, i la directora general de Joventut, Laura Castilla Rodríguez.

El Carnet Jove ha assolit la xifra de les 1.000 empreses i entitats col·laboradores, que realitzen descomptes en prop de 2.000 establiments físics de diferents àrees com formació, transports, fires, restauració, moda i complements, museus, festivals, musicals o parcs d'atraccions. A més, pròximament s'uniran també a aquest catàleg clíniques dentals.

El president de CaixaBank ha subratllat que es tracta de "molt més que una col·laboració financera". "És una aposta pel futur dels joves i la seva incorporació al món econòmic i social, perquè estem posant al servei dels joves madrilenys la xarxa d'oficines bancàries més extensa de la Comunitat de Madrid i la plataforma financera digital més gran del nostre país, imagin, el banc 100% digital de CaixaBank enfocat en els joves".

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha subratllat que “volem que la Comunitat de Madrid sigui una de les millors regions del món per viure, on els joves puguin desenvolupar plenament els seus projectes de vida. Cada vegada ens trien més de tots els racons per estudiar i viure d'una manera vibrant i diferent”.

Carnet Jove a la Comunitat de Madrid

La regió compta, actualment, amb un total de 663.529 socis del Carnet Jove, un 8,75% més que l'any passat, la qual cosa suposa que la meitat dels joves gaudeixen ja d'aquest servei de la Direcció General de Joventut, amb una mitjana de 12.000 altes al mes. En el que portem de 2024, 113.661 joves han obtingut el Carnet Jove per primera vegada. Des del llançament del Compte Digital de la Comunitat de Madrid aquest passat estiu, s'han realitzat un total de 9.480 noves altes a través d'aquest nou canal, amb una mitjana de 113 cada dia.

La sol·licitud del Carnet Jove es pot tramitar de forma telemàtica o presencial a tota la xarxa d'oficines de CaixaBank de la regió, a Compte Digital, a l'app de l'entitat bancària associada a imagin, a les dues oficines joves de la Comunitat de Madrid (Moncloa i General Díaz Porlier), al Centre de Documentació Europea, en els quatre albergs juvenils de la Comunitat de Madrid i en 66 punts municipals. Tota la informació sobre els avantatges es pot consultar al web https://carnejovenmadrid.com/

Més de 4 milions d'imaginers

imagin és una plataforma d'estil de vida impulsada per CaixaBank que ofereix serveis digitals, financers i no financers, que ajuden els seus usuaris, majoritàriament joves menors de 30 anys, en la seva vida diària i en els seus projectes de futur. Actualment, compta amb una comunitat de 4,3 milions d'usuaris a tot Espanya i més de 500.000 a la Comunitat de Madrid, una xifra en continu creixement gràcies a l'àmplia oferta de continguts i serveis –bona part, d'accés gratuït-, la facilitat de registre i la creació de diversos àmbits de vinculació, que, a diferència dels bancs tradicionals, no necessàriament impliquen l'alta com a client financer.

A més, l'aplicació imagin desenvolupa una oferta de productes financers per cobrir les necessitats d'estalvi i de finançament dels joves que han entrat en l'edat adulta i que comencen a tenir els seus primers ingressos i els seus propis projectes d'estil de vida. En aquest sentit, imagin manté les característiques que l'han convertit en líder bancari per al públic jove: operativa mobile only (els serveis es presten exclusivament a través de l'app, sense oficines i sense web, que compleix només funcions informatives), sense comissions per a l'usuari i amb un llenguatge propi, senzill i clar, especialment adequat per a una comunicació directa amb els joves.