Nota de premsa

El Festival de Cap Roig finalitza la 24a edició amb 48.509 assistents

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Cap Roig Festival.

• Organitzat pel Grup Clipper's amb l'impuls de CaixaBank, el festival ha tancat l'edició d'aquest estiu amb una ocupació del 86% i un total de 8 espectacles "sold out", reafirmant la seva posició com un dels esdeveniments culturals més destacats del sud d'Europa.

• La vint-i-quatrena edició del Cap Roig Festival ha conclòs aquesta nit amb l'actuació del grup català Gossos.

 

Amb l'actuació del grup català Gossos, que han celebrat el seu trentè aniversari amb la gira A reviure, s'ha posat fi aquesta nit a la vint-i-quatrena edició del Cap Roig Festival. En total, s'han presentat 23 actuacions de reconegudes estrelles internacionals i nacionals, que han ofert al públic una experiència cultural d'alta qualitat en l'entorn únic dels Jardins de Cap Roig a la Costa Brava.

Enguany, l'escenari de Cap Roig ha acollit les actuacions de grans artistes com The Corrs, Raphael, Guillem Gisbert, John Fogerty, Diana Krall, Sopa de Cabra, Estopa, Passenger, The Tyets, Andrés Calamaro, Chris Isaak, Pablo López, Los Secretos, Álvaro Soler, Rozalén, Taburete, Miki Núñez, Carles Sans, Sergio Dalma, Sara Baras, Coque Malla o Gossos.

El Cap Roig Festival, organitzat pel Grup Clipper's amb l'impuls de CaixaBank, clou aquesta edició amb una assistència total de 48.509 espectadors. El festival ha aconseguit penjar el cartell d'entrades exhaurides en un total de 8 concerts i ha assolit un índex d'ocupació del 86%, reafirmant un any més la seva posició com un dels esdeveniments culturals més destacats del sud d'Europa.

La directora de Comunicació i Relacions Institucionals de CaixaBank, Maria Lluïsa Martínez Gistau, ha destacat que "després de 24 edicions, el Festival de Cap Roig continua collint èxits cada any i és una cita clau -i única- de l'agenda cultural de l'estiu, amb una programació d'alt nivell en un marc incomparable com són els Jardins de Cap Roig". Martínez Gistau ha explicat que "l'impuls del festival, que té un impacte directe molt positiu a la zona del Baix Empordà, respon al suport de CaixaBank a aquells projectes que impliquen un clar desenvolupament d'oportunitats als territoris on opera. Aquest compromís és inherent als nostres valors com a entitat".

Per la seva banda, el president del Grup Clipper's i director del Cap Roig Festival, Juli Guiu, s'ha mostrat molt satisfet amb els resultats d'aquesta edició: "hem aconseguit atreure una gran quantitat de públic i oferir una programació de moltíssima qualitat amb artistes de renom internacional i nacional. L'experiència del festival s'ha vist enriquida, no només pels concerts, sinó també per l'excepcional proposta gastronòmica i les iniciatives solidàries que hem dut a terme. Ens enorgulleix haver pogut col·laborar amb l'associació El Trampolí i donar suport a projectes inclusius que promouen la integració i l'apoderament de persones amb discapacitat intel·lectual". A més, Guiu ha agraït "a tots els assistents, artistes, CaixaBank, Fundació "la Caixa", patrocinadors, institucions i a l'equip del Grup Clipper's per fer possible una edició tan memorable del Festival de Cap Roig. Ja estem amb la mirada posada en la pròxima edició, que coincidirà amb el vint-i-cinquè aniversari del festival, amb la il·lusió de continuar creixent i oferint el millor al nostre públic".

Una destacada proposta culinària

En aquesta vint-i-quatrena edició, el públic del Cap Roig Festival ha pogut gaudir novament d'una experiència única abans dels concerts gràcies a la destacada proposta culinària proporcionada pels Hermanos Torres, que a més de crear i dissenyar un menú exclusiu per al restaurant del festival, també han ofert la possibilitat de gaudir d'un sopar en format còctel en una de les exclusives terrasses del jardí. A més, Cal Blay Food Lovers ha brindat als assistents una oferta gastronòmica variada i d'alta qualitat a la zona del Village.

Concert solidari i programació per al públic familiar

El Cap Roig Festival ha tornat a comptar aquest any en la seva programació amb una nit solidària. Una part de la recaptació de l'espectacle de The Tyets es destinarà a un projecte de l'associació El Trampolí, que treballa amb l'objectiu de promoure oportunitats perquè les persones amb discapacitat intel·lectual puguin tenir un projecte vital propi. La recaptació del concert i de la campanya de donatius de CaixaBank es destinarà concretament a donar suport al Grup de Teatre El Trampolí per brindar a aquest col·lectiu l'oportunitat d'expressar-se, explorar el seu potencial i contribuir activament en el món de les arts escèniques, amb una visió centrada en la inclusió i l'apoderament.

En aquesta edició també s'ha celebrat el Cap Roig Mini, la iniciativa de programació infantil i familiar del festival, que aquest any ha acollit l'espectacle familiar d'El Pot Petit amb La Black Music Big Band.

 

NOTÍCIES RELACIONADES