Nota de premsa

CaixaBank incrementa un 21% el finançament amb crèdits al consum a clients particulars a Cantàbria durant el primer quadrimestre de 2017

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts

L'entitat financera ha concedit nous crèdits per valor de 13,6 milions d'euros per facilitar l'adquisició de productes de consum a clients particulars a Cantàbria, la qual cosa suposa un creixement del 18% respecte del primer quadrimestre del 2016

CaixaBank ha aprovat la concessió de noves operacions de finançament en crèdits al consum a particulars a Cantàbria per valor de 48,4 milions d'euros durant el primer quadrimestre del 2017, que representa un increment del 21% respecte al mateix període de l'any anterior.

El director territorial de CaixaBank a Cantàbria i el País Basc, Juan Pedro Badiola, ha destacat que “les xifres confirmen la recuperació de l'economia”. Badiola es mostra esperançat que “es mantingui aquesta inèrcia positiva en la recuperació del crèdit que permeti seguir impulsant el creixement del consum.”

Una àmplia xarxa de punts d'atenció a Cantàbria

CaixaBank, entitat líder a l'Estat amb una quota de penetració de particulars del 29,5%, compta a Cantàbria amb més de 110.000 clients particulars, als quals dóna servei des d'una xarxa de 43 oficines, a més dels canals online i de banca mòbil. El servei de CaixaBank a Cantàbria es complementa amb un centre de Banca Privada i un centre d'Empreses.

A més, CaixaBank disposa a la comunitat d'una oficina Store situada al carrer Jesús de Monasterio de Santander. Les oficines Store pretenen donar resposta als comportaments i necessitats dels clients actuals i acostar-se al món del comerç retail, millorant l'experiència de compra del client dins de l'oficina.

 

NOTÍCIES RELACIONADES