Nota de premsa

CaixaBank renova el disseny de l''app' mòbil per facilitar les operatives més utilitzades

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
CaixaBank.

• L’aplicació tindrà un disseny més actual i permetrà una gestió més àgil i senzilla de les finances dels clients

• Les novetats estaran disponibles de manera gradual per als clients durant les pròximes setmanes

• Canvien els menús de les seccions de comptes corrents i rebuts, amb l’objectiu de simplificar la navegació i fer més senzilla la consulta d’informació

• L’entitat també ha renovat i agilitzat el procés d’enviament de diners a través de Bizum

 

CaixaBank ha renovat alguns aspectes de la seva aplicació de banca mòbil amb l'objectiu de millorar l'experiència d'usuari mitjançant el redisseny d'algunes de les operatives més utilitzades. Els canvis inclouen una modernització del disseny i la simplificació de les operatives per facilitar la gestió de les finances del client.

La implementació de les novetats, que requerirà que els clients tinguin l'última versió de l'app instal·lada, es realitzarà de manera progressiva durant les pròximes setmanes, tant per a Android com per a iPhone.

Entre els principals canvis, destaca la simplificació dels menús de comptes corrents i rebuts domiciliats.

En el cas de la secció de comptes corrents, amb l'objectiu de facilitar la navegació, s'ha renovat el disseny del menú d'opcions. També s'han incorporat opcions per localitzar millor la informació dels moviments.

En l'apartat de rebuts, a més de la millora en els menús i en el disseny, s'inclou més informació detallada. Així, el client podrà consultar, per exemple, informació del concepte o si el rebut està pagat o fraccionat.

Una altra de les novetats en l'aplicació és la millora en l'operativa amb Bizum. En aquest sentit, la de CaixaBank redueix a només dos passos l'enviament de diners a una altra persona.

CaixaBank és l'entitat financera d'Espanya líder en banca digital, amb 11,8 milions de clients digital. L'entitat ha consolidat especialment la seva posició com a primera entitat en ús de la banca mòbil, reforçat per les altes quotes d'ús de l'app.