Nota de premsa

CaixaBank consolida la seva posició en banca mòbil i s'alia amb Apple per a millorar l'experiència de client

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
CaixaBank i Apple signen una aliança per millorar l’experència de client.

• CaixaBank apuntala la seva posició de referència en pagament mòbil a Espanya amb 4,4 milions de clients amb targetes activades en dispositius mòbils i més de 800 milions d'operacions realitzades en els últims 12 mesos

• CaixaBank fa un pas més en la seva aposta pels pagaments mòbils i es converteix en el primer soci d'Apple a Europa continental per a fraccionar pagaments en comerç electrònic amb Apple Pay

• En els pròxims mesos, els qui realitzin compres en comerços electrònics mitjançant Apple Pay podran fraccionar el pagament amb targetes de crèdit de CaixaBank

• Aquesta aliança és un exemple del compromís de CaixaBank i Apple per millorar l'experiència del client en banca digital

 

CaixaBank ha tancat els nou primers mesos de l'any amb 4,4 milions de clients amb targetes associades a dispositius mòbils, unes xifres a l'alça que han deixat un registre de més de 800 milions d'operacions en els últims 12 mesos.

D'aquesta manera, l'entitat reforça la seva posició de referència en mitjans de pagament a Espanya i confirma les previsions que apunten al creixement del mòbil com a mitjà de pagament habitual entre els usuaris.

Segons les dades registrades amb les targetes de CaixaBank durant els últims compassos del primer semestre de 2024, més del 30% de les compres presencials dutes a terme a Espanya amb targetes de l'entitat es van realitzar a través del mòbil.

En aquesta línia i com nova mostra del compromís ferm de l'entitat amb la millora de l'experiència de client, CaixaBank, a través de CaixaBank Payments & Consumer, ha signat un acord pioner amb Apple.

Com a resultat d'aquesta col·laboració, els clients de CaixaBank amb iOS18 o iPadOS18 podran triar entre pagar al comptat o fraccionar la seva compra en diversos mesos quan realitzin una compra a través d'Apple Pay amb la seva targeta CaixaBank. Els clients que optin per fraccionar la seva compra podran fer-ho quan facin servir Apple Pay en compres en línia realitzades amb un iPhone, un iPad o un Apple Watch.

Aquesta nova funcionalitat permetrà que els clients vegin les opcions de pagament disponibles, entendre els costos de cada opció incloent qualsevol interès derivat de la seva compra, i triar com volen pagar abans de completar la seva compra.

Terminis de fraccionament

Aquesta nova possibilitat de fraccionament de pagaments ofereix encara més flexibilitat en les compres en línia als clients de CaixaBank que tinguin una targeta MyCard o alguna altra targeta de crèdit de l'entitat associada a Apple Pay. Els clients de CaixaBank poden accedir a aquesta modalitat de pagament a terminis amb targetes de crèdit quan realitzin una compra amb un iPhone o iPad, i podran triar entre diversos terminis per a fraccionar la seva compra.

CaixaBank és la primera entitat de l'Europa continental que s'ha associat a Apple per a oferir aquest nou servei, i forma part d'una iniciativa global d'aliances entre l'empresa tecnològica i altres entitats financeres internacionals.

Aquesta aliança és un exemple més de la forta aposta de CaixaBank per la innovació i la proximitat amb els clients. Per a l'entitat, la col·laboració amb Apple ofereix una oportunitat de treballar en la millora contínua dels serveis. En agilitzar el procés de compra i plantejar l'opció de fraccionament del pagament, els compradors gaudiran d'una experiència d'usuari àgil.

CaixaBank, en l'avantguarda dels serveis de pagament

CaixaBank ha protagonitzat projectes que estan en l'avantguarda dels serveis de pagament a nivell internacional: va ser una de les pioneres en el món a apostar per l'emissió de targetes contactless, va innovar amb la creació dels primers wearables per a pagar i va ser la primera a Espanya a apostar pels pagaments mòbils NFC.

Actualment, l'entitat disposa d'una àmplia gamma de serveis per a la gestió dels pagaments. Igualment, CaixaBank ofereix pagaments en tota mena d'entorns mòbils: iPhone, Samsung i fins i tot rellotges Garmin i FitBit. També s'ha convertit en la primera entitat espanyola compatible amb Swatch Pay, per a pagar amb els rellotges analògics Swatch.

Sobre CaixaBank Payments & Consumer

CaixaBank Payments & Consumer, filial 100% de CaixaBank, és l'entitat especialitzada en finançament al consum i mitjans de pagament del grup financer.  La companyia és líder en pagament amb targeta a Espanya, amb un parc de 31,2 milions d'unitats comercialitzades i una quota per facturació en compres del 31%. A Espanya gestiona un crèdit viu de més de 12.300 milions d'euros.

CaixaBank Payments & Consumer engloba 16 societats relacionades amb el món del consum i del pagament, filials 100% o participades amb socis estratègics, amb l'objectiu d'accelerar i ampliar les capacitats de CaixaBank.