Nota de premsa

Marta Antich, de FERTILAB Institut Català de Fertilitat, guanya el ‘CaixaBank Premi Empresària’ a Barcelona

Reconeixement al talent femení

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
D'esquerra a dreta: Maria Alsina, directora territorial de CaixaBank a Barcelona, i Marta Antich (cabellera llarga), sòcia administradora i directora científica i embrióloga, de Fertilab Institut Català de Fertilitat

• El guardó reconeix l'excel·lència professional d'empresàries referents per la seva trajectòria, visió estratègica, capacitat d'innovació i lideratge transformador

• Marta Antich opta juntament amb les altres 11 guanyadores territorials al premi nacional

 

Marta Antich, sòcia administradora i directora científica i embriòloga, de Fertilab Institut Català de Fertilitat, empresa dedicada a activitats de medicina relacionades amb la fertilitat i la reproducció assistida i banc d’òvuls i esperma, ha resultat la guanyadora de la vuitena edició del CaixaBank Premi Empresària a Barcelona. Els guardons, que s'han consolidat en els últims anys pel seu impuls a la diversitat i la seva contribució a fomentar la igualtat de gènere en la societat espanyola, tenen com a objectiu donar major visibilitat a empresàries líders i fomentar la seva participació en xarxes internacionals en les quals puguin interactuar i compartir experiències.

Marta Antich és va formar en biologia i embriologia a la Universitat de Barcelona i a la Fundació Puigvert en un moment en que la medicina i la biologia de la reproducció humana eren disciplines que començaven a desplegar tot el seu potencial. És aleshores quan l’empresària Marta Antich comença a donar vida al seu projecte, que compta amb un equip humà i professional que el converteix en un projecte de referència a nivell europeu.

Per a la seva elecció, el jurat, integrat per directius i directives de CaixaBank, ha valorat els seus mèrits tant referents a l'èxit de la seva activitat empresarial com a la seva trajectòria professional, la seva capacitat de lideratge i la seva participació en iniciatives de mentoria femenina i xarxes d'altres dones empresàries o grups de lideratge empresarial.

Maria Alsina, directora territorial de CaixaBank a Barcelona, ha destacat que el CaixaBank Premi Empresària “és un reconeixement a aquelles dones que, amb la seva visió estratègica, capacitat d'innovació i lideratge transformador, han deixat empremta. Amb aquest guardó, no sols posem en valor els assoliments d'aquestes líders, sinó que també impulsem la igualtat de gènere i la visibilitat de les dones en l'àmbit empresarial, on la seva presència és essencial per a l'avanç cap a una societat més equitativa i diversa”.

Marta Antich “estic molt agraïda de rebre el CaixaBank Premi Empresària. Aquest reconeixement reflecteix el treball i la dedicació de tot l'equip de Fertilab Institut Català de Fertilitat des que vam començar al 1996. Des del primer dia, hem treballat per oferir solucions innovadores i personalitzades en el camp de la fertilitat i la reproducció assistida, sempre pensant en el benestar dels nostres pacients. Aquest premi, sens dubte, ens motiva a seguir millorant. Gràcies a CaixaBank, als nostres col·laboradors, pacients i famílies pel seu suport i confiança. Sense tots ells, això no seria possible.”

Marta Antich optarà, juntament amb les altres 11 premiades en la fase territorial, al guardó nacional. Totes elles estan convidades a formar part de la Comunitat Premi Empresària de LinkedIn creada per l'entitat, que promou la relació i el networking entre totes les guanyadores de totes les edicions anteriors i els dona accés a activitats exclusives. La guanyadora nacional, a banda, podrà assistir a un esdeveniment de prestigi internacional per a connectar amb empresàries líders a nivell global.

Per a optar a aquests premis, les candidates havien de ser accionistes de l'empresa i estar involucrades de manera activa en el dia a dia de l'activitat del negoci. Per part seva, l'empresa havia de tenir almenys tres anys d'antiguitat i una facturació anual mínima equivalent a 1,5 milions de dòlars. Per a l'elecció de la guanyadora, s'ha valorat la fortalesa i grau de desenvolupament i consolidació dels béns i serveis de l'empresa, la seva activitat de comerç exterior, el seu grau d'innovació, la creació d'ocupació, la solidesa financera, aspectes mediambientals i de sostenibilitat de l'activitat i el seu suport a la diversitat.

El compromís de CaixaBank amb la diversitat i l'excel·lència empresarial

CaixaBank és conscient de la importància que tenen les professionals empresàries en el pes de l'economia i llança aquests premis com a mostra de suport i reconeixement a aquest col·lectiu clau.

Aquests guardons s'emmarquen en el programa de diversitat de CaixaBank Wengage, un projecte transversal desenvolupat per persones de tots els àmbits de l'entitat basat en la meritocràcia i en la promoció en igualtat d'oportunitats, que treballa per a fomentar i visualitzar la diversitat en totes les seves dimensions: de gènere, funcional, generacional, cultural...

Així mateix, CaixaBank promou diferents premis i reconeixements a l'excel·lència acadèmica (Premis WONNOW), al lideratge femení empresarial (CaixaBank Premi Empresària i Premi A Dona Professional Autònoma), línies d'acció vinculades a l'esport (patrocini de la selecció femenina de bàsquet) i entorn rural (Càtedra AgroBank: Dona, empresa i medi rural, o l'estudi de la bretxa de gènere en el sector agrari de Closingap).

L'entitat compta amb un 43% de dones en posicions directives i amb un 40% de dones en el Consell d'Administració.

Resumeixen Premi Empresària CXB Barcelona

 

NOTÍCIES RELACIONADES