Nota de premsa

Global Finance reconeix l'aposta de CaixaBank per la innovació amb 19 premis aquest any, nou rècord per a l'entitat

Reconeixement a la transformació digital i a la innovació

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
CaixaBankNow

• CaixaBank ha estat escollit Millor Banc Digital del Món en Oferta Online de Productes, dins de la subcategoria global de Banca de Particulars

• La revista financera, que celebra enguany la seva 25a edició dels seus guardons, ha atorgat a més a CaixaBank cinc premis continentals i 13 nacionals, consolidant a l’entitat com un referent en el sector de la banca digital

• A més, en els premis internacionals Quorus-Infosys Banking Innovation, l’entitat ha rebut la menció ‘Plata’ (Silver) en la categoria global de ‘Banc Innovador Transformador de l’Any’

 

La revista Global Finance ha reconegut la transformació digital i l'aposta per la innovació de CaixaBank amb 19 premis en l'última edició dels seus Best Digital Banks Awards, una xifra rècord per a l'entitat, que es consolida un any més com un referent en el sector de la banca digital a nivell global i com una entitat pionera en l'ús de les noves tecnologies per oferir el millor servei al client.

El 2024, la revista estatunidenca ha atorgat a CaixaBank un premi global, cinc continentals i 13 nacionals en els seus guardons mundials a la banca digital (Best Digital Banks Awards), que celebren enguany la seva 25a edició. Pel que fa a l'àmbit global, l'entitat financera ha estat reconeguda com a Millor Banc Digital del Món de Banca de Particulars en Oferta Online de Productes 2024.

A nivell continental, CaixaBank ha estat reconegut com a Millor Banc Digital Institucional per Seguretat de la Informació i Gestió del Frau a Europa Occidental 2024 i Millor Banc Digital de Banca de Particulars per la seva Oferta de Productes Online a Europa Occidental 2024, entre d'altres.

I en l'àmbit nacional, destaquen el de Millor Banc Digital de Banca de Particulars a Espanya 2024, rebut per novè any consecutiu; i el de Millor Banc Digital de Banca de Particulars en Seguretat de la Informació i Gestió del Frau a Espanya 2024.

Entre tots els premis al Grup CaixaBank, tres han recaigut en imagin, la plataforma de serveis digitals i estil de vida impulsada per CaixaBank: un de continental (Millor Banc Digital de Banca de Particulars en Xarxes Socials i Serveis a Europa Occidental 2024) i dos nacionals. CaixaBank creix també en nombre de premis en la categoria de Banca Corporativa i Institucional amb quatre reconeixements, un de continental i tres nacionals. 

Els guanyadors dels World's Best Digital Banks són escollits pels editors de la revista després de l'avaluació de les candidatures per part d'un panell de jutges d'Infosys, una consultora global líder en tecnologia que, en la seva anàlisi, va tenir en compte, entre altres criteris, la fortalesa estratègica de les entitats per atreure i retenir clients digitals, l'èxit a oferir serveis digitals, el creixement de la base de clients digitals o el disseny i funcionalitat de les plataformes de banca digital -web i mòbil-.

Best Digital Banks Awards 2024

Aquest és el llistat complet dels premis a la digitalització i innovació de CaixaBank atorgats per Global Finance el 2024.

A nivell global:

  • Millor Banc Digital del Món de Banca de Particulars en Oferta Online de Productes 2024

A nivell continental:

  • Millor Banc Digital de Banca de Particulars en Presentació i Pagament de Factures a Europa Occidental 2024
  • Millor Banc Digital de Banca de Particulars en Préstecs a Europa Occidental
  • Millor Banc Digital de Banca de Particulars per la seva Oferta de Productes Online a Europa Occidental 2024
  • Millor Banc Digital de Banca de Particulars en Xarxes Socials i Serveis a Europa Occidental 2024 (imagin)
  • Millor Banc Digital Institucional per Seguretat de la Informació i Gestió del Frau a Europa Occidental 2024

A nivell nacional:

  • Millor Banc Digital de Banca de Particulars a Espanya 2024
  • Millor Banc Digital de Banca de Particulars en Préstecs a Espanya 2024
  • Banca Online de Banca de Particulars Millor Integrada a Espanya 2024
  • Millor Banc Digital de Banca de Particulars per la seva Oferta de Productes Online a Espanya 2024
  • Millor Banc Digital de Banca de Particulars en Presentació i Pagament de Factures a Espanya 2024
  • Millor Banc Digital de Banca de Particulars en Disseny d’Experiència d’Usuari (imagin)
  • Millor Banc Digital de Banca de Particulars a Open Banking APIs a Espanya 2024
  • Millor Banc Digital de Banca de Particulars en Xarxes Socials i Serveis 2024 (imagin)
  • Millor Banc Digital de Banca de Particulars en Transformació
  • Millor Banc Digital de Banca de Particulars en Seguretat de la Informació i Gestió del Frau a Espanya 2024
  • Millor Banc Digital Institucional en Transformació a Espanya 2024
  • Millor Banc Digital Institucional en Servei Online de Gestió de l’Efectiu 2024
  • Millor Banc Digital Institucional en Seguretat de la Informació i Gestió del Frau a Espanya 2024

 

Premis internacionals Qorus-Infosys Banking Innovation

A més, CaixaBank ha rebut la menció 'Plata' (Silver) en la categoria global de Banc Innovador Transformador de l'Any (Transformative Innovator of the Year) en els premis Qorus-Infosys Banking Innovation, que atorga l'organització Qorus.

En els últims 12 anys, CaixaBank s'ha col·locat en 10 ocasions entre les tres entitats més innovadores del món en els premis a la innovació de Qorus, consolidant d'aquesta manera la seva llarga trajectòria d'excel·lència sostinguda en el temps.

CaixaBank, líder en innovació

La tecnologia i la digitalització són clau en el model de negoci de CaixaBank, que compta amb la major base de clients digitals del sector financer a Espanya, més d'11 milions.

Aquests 19 nous guardons a la transformació digital i la innovació donen continuïtat a anys de reconeixements a l'excel·lència en innovació de CaixaBank, entre els quals destaca aquest any el premi al 'Millor Banc Digital a Espanya' per la revista Euromoney, que reconeix així CaixaBank per la seva posició de referència en els serveis bancaris a Espanya,  així com pel seu lideratge en els territoris de la innovació i la sostenibilitat.

La tecnologia i la innovació són clau per a CaixaBank. L'entitat treballa cada dia per desenvolupar nous projectes que li permetin donar resposta a les demandes i necessitats dels seus clients i que acostin els productes, els serveis i la cultura financera a tots els ciutadans.