Nota de premsa

CaixaBank renova i amplia l’acord de patrocini amb el Força Lleida per la temporada 2024-2025

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Acord patrocini CaixaBank i Força Lleida

• Josep Maria Gonzàlez, director territorial de CaixaBank a Catalunya, i Albert Aliaga, president del Força Lleida, han anunciat la renovació de l’acord que vincularà ambdues entitats per la temporada actual amb l’objectiu de poder continuar sumant juntes a l’ACB.

• L’entitat financera seguirà com a partner oficial i soci financer del Força Lleida, al que està vinculat des de fa 13 temporades, amb l’objectiu d’implicar-se amb el club i els seus aficionats, així com seguir recolzant una entitat esportiva de referència al territori.

CaixaBank i el Força Lleida han anunciat avui la renovació i ampliació del seu acord de patrocini per la temporada 2024-25, reafirmant així el seu compromís amb el club esportiu lleidatà, que aquest any torna a l’elit del bàsquet.  A través d’aquest renovat compromís, l’entitat financera reforçarà el seu suport amb el club i la seva afició, donant eines per fer créixer el projecte esportiu i social d’una de les entitats esportives de referència al territori.

Aquest acord consolida CaixaBank com un dels patrocinadors principals del club, reforçant així els valors de treball en equip, esforç i compromís amb la comunitat que ambdues entitats comparteixen. El nou acord, no només implica la continuïtat de la col·laboració existent, sinó que també introdueix noves iniciatives destinades a potenciar l’impacte del Força Lleida tant en l’àmbit esportiu com en el social. CaixaBank es compromet a oferir suport addicional a través de programes de responsabilitat social corporativa (RSC), enfocats en la inclusió social, l'esport base i el desenvolupament de joves talents.

Josep Maria Gonzàlez, director territorial de CaixaBank a Catalunya, ha destacat que “per a CaixaBank, és un orgull continuar al costat del Força Lleida i contribuir al desenvolupament de l’esport a la nostra comunitat. Creiem en la importància de donar suport als projectes que promouen valors positius i fomenten el creixement personal i col·lectiu”.

Per la seva banda, Albert Aliaga, president del Força Lleida, ha destacat que "estem molt contents de poder continuar aquest camí al costat de CaixaBank, una entitat que comparteix els nostres valors i la nostra visió de futur. Aquest nou acord ens permetrà créixer com a club i seguir desenvolupant el nostre projecte esportiu i social."

L'acord confirma a CaixaBank com una de les entitats de referència en l'operativa financera del club i manté la col·laboració en altres àmbits comercials. Al mateix temps, el compromís permetrà a l’entitat financera desenvolupar, activar i coordinar conjuntament accions innovadores dirigides a jugadors i aficionats.

La Fundació “la Caixa”, a través de CaixaBank, també donarà suport al projecte d’equips de base del Força Lleida a través de l’escola de bàsquet del club, amb l’objectiu de difondre entre els més joves els valors de l’esport. A més, la Fundació “la Caixa” i CaixaBank col·laboren també a l’equip Força Lleida Aspros, integrat per persones amb discapacitat intel·lectual.

CaixaBank, patrocinador de referència del bàsquet

CaixaBank, amb més de 30 anys d'experiència, és una de les empreses pioneres del patrocini esportiu del nostre país. A través d'aquest objectiu, l'entitat financera fomenta el progrés cultural, social i econòmic en tot el seu territori d'influència, en línia amb els seus valors fundacionals de compromís amb la societat. L'entitat és present en quatre segments com són el futbol, bàsquet, running i esport paralímpic amb més de 300 acords vigents.

Gràcies a la major xarxa d'oficines del sector repartida per tot el país, CaixaBank manté una estreta vinculació amb el territori i compta amb una vocació d'entitat pròxima amb el client

CaixaBank és una de les entitats de referència en el patrocini del bàsquet. Des de l’any 2013 és soci patrocinador de la Federació Espanyola de Bàsquet (FEB) i patrocinador oficial de la selecció espanyola tant femenina com masculina en totes les categories. A més, l’any 2023 CaixaBank va ser patrocinador oficial del Centenari del Bàsquet Català, implicant-se en totes les accions dutes a terme per la Federació Catalana de Bàsquetbol, tant professionals com amateurs. I és que l’entitat impulsa múltiples activitats per apropar l’esport a la gent, com ho posa de manifest el circuit Plaza 3x3 CaixaBank, el major circuit de basquetbol 3x3, gratuït i a l’aire lliure d’Espanya.

Al mateix temps, des de CaixaBank es dona suport al bàsquet femení acompanyant els equips patrocinats en la seva trajectòria diària, des de les categories de base dels clubs i fins a la selecció femenina absoluta, que representa no tan sols l’èxit sobre la pista, sinó el resultat de l’esforç, la dedicació i l’entrega a aquest esport.