Nota de premsa

CaixaBank organitza una trobada amb jugadors del MIC7 i els capitans del Nastic Genuine

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Trobada Nastic Genuine i nens MIC7 a oficina Store CaixaBank

• L’entitat financera ha impulsat aquesta iniciativa que ha permès a 35 nens que participaran aquest cap de setmana al torneig MIC7 compartir una estona amb en Ruben i l’Alvaro, capitans del Nastic Genuine.

• Durant la trobada, que ha tingut lloc a l’oficina Store Vila-Seca de CaixaBank, els nens han pogut conèixer als capitans, xerrar amb ells i trencar tabus sobre l’esport i la discapacitat intel·lectual.

• CaixaBank organitza aquesta trobada entre un grup de nens i els dos capitans del Nastic Genuine per normalitzar la discapacitat i demostrar com l’esforç i l’entusiasme són capaços de trencar qualsevol barrera.

CaixaBank ha impulsat una trobada entre una trentena de nens d’edats entre els 9 i 11 anys, que participaran aquest cap de setmana al torneig MICFootball7 a Salou, i els dos capitans del Nastic Genuine, en Ruben, de 39 anys, i l’Alvaro de 38 anys.

En la jornada, que ha tingut lloc a l’oficina Store Vila-Seca, els nens han estat els encarregats de fer una entrevista als capitans del Nastic Genuine, i compartir plegats les seves experiències. La trobada ha servit per normalitzar la discapacitat i demostrar com l’esforç i l’entusiasme son capaços de trencar qualsevol barrera.

Aquesta iniciativa neix de l’estreta col·laboració que té CaixaBank com a patrocinador del MICFootball, i que es materialitza amb diverses activitats i accions socials adreçades al territori al llarg de la temporada esportiva.

Un dels mites més habituals que hi ha al voltant de la gent amb discapacitat intel·lectual és que no arriben a ser independents o que mereixen la llàstima dels demés. No obstant, aquesta tarda, en Ruben i l’Alvaro, han demostrat rotundament amb els seus fets i paraules la falsetat d’aquesta creença. Tots dos tenen històries de superació extraordinaries i porten vides felices que dediquen, en gran part, a l’esport.

L’Alvaro i el Ruben, a l’entrar a l’oficina amb un somriure d’orella a orella, han destacat la importància de ser positius per ser feliços a la vida. L’Alvaro, un dels impulsors i promotors de l’equip del Nastic Genuine, ha destacat “com el futbol no és només un esport, sinó una eina poderosa per unir persones, fomentar l’amistat i superar obstacles junts”. Per la seva banda, en Ruben, ha animat als nens a gaudir del joc i aprendre en cada moment, tant en les victòries com en les derrotes.

Així ho corroboren també els nens quan li han preguntat als capitans si serien feliços sense jugar a futbol, i ells han contestat: “si que seriem feliços, clar, però si no hagues estat per la nostra discapacitat i per l’esport no seriem qui som, perquè no formariem part d’aquest gran equip, que competeix a la Lliga Genuine, i que s’ha convertit en una gran familia”. 

CaixaBank multiplica el seu suport a l'univers MIC

CaixaBank, amb més de 30 anys d'experiència, és una de les empreses pioneres del patrocini esportiu, el que considera una eina estratègica de comunicació. Alhora, aquestes accions ajuden a l'entitat a divulgar valors que CaixaBank promou com és el cas del lideratge, l'esforç, la superació i el treball en equip.

A través de la major xarxa d'oficines del sector repartida per tot el país, CaixaBank manté una estreta vinculació amb el territori i compta amb una vocació d'entitat pròxima amb el client, que es tradueix en diferents tipologies de patrocinis com a estratègia adequada per a generar notorietat segons les necessitats de cada zona i per estar a prop de les persones.

Actualment, CaixaBank és el banc dels clubs de futbol a Espanya (15 clubs patrocinats a la Primera Divisió i 13 a la Segona Divisió), a part del suport a 10 dels 16 conjunts que formen part de la màxima categoria femenina. L'entitat també és present en d'altres segments esportius com ho són el bàsquet, running i l'esport paralímpic.