Nota de premsa

CaixaBank bat el seu rècord històric i supera les 6.150.000 nòmines domiciliades

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts

• L'entitat consolida així la seva posició de lideratge, amb una quota de mercat del 36,8%

• CaixaBank premia amb fins a 250 euros la domiciliació de noves nòmines

CaixaBank ha tancat el mes de juliol batent el rècord històric de nòmines domiciliades, superant la xifra de 6.150.000, un 2,16% més que els assolits fa tot just un any, el juliol del 2023. D'aquesta manera, l'entitat continua consolidant la seva posició de lideratge en aquest segment, amb una quota de mercat del 36,8% en un dels segments més atractius per a la banca, ja que suposa una gran vinculació dels clients.

La campanya comercial de CaixaBank en nòmines, prevista inicialment fins al 30 de juny, ha estat tot un èxit i actualment continua disponible. L’entitat premia amb 150 euros la domiciliació de noves nòmines a partir de 900 euros, i amb 250 euros les noves nòmines de més de 1.500 euros.

Els clients poden accedir a aquesta oferta a través de la xarxa comercial de CaixaBank, tant al canal online com a qualsevol de les més de 3.500 oficines retail que l'entitat té a Espanya. La campanya és oberta a clients i no clients de l’entitat.

imagin, la plataforma de serveis financers per a joves de CaixaBank, també s'ha sumat a aquesta campanya de captació de nòmines. Els clients més joves obtindran la mateixa recompensa que els clients de CaixaBank: un ingrés de 150 euros si domicilien una nòmina nova a partir de 900 euros o un ingrés de 250 euros per a les noves nòmines de més de 1.500 euros.

imagin compta amb una gran penetració al segment dels joves, amb una quota de mercat en nòmines del 34,2% en els que tenen menys de 20 anys i del 37,6% en el tram de 20 a 24 anys.

Els avantatges de pertànyer al programa Dia a Dia de CaixaBank

Per obtenir l'incentiu, els clients, a més de domiciliar la nòmina a CaixaBank, han de complir uns mínims requisits de vinculació: domiciliar almenys tres rebuts i fer un mínim de tres compres amb targeta per trimestre. A més, han d'accedir a un compromís de permanència com a client durant 24 mesos.

Complint aquestes condicions, els clients passen a formar part del programa Dia a Dia de CaixaBank, gràcies al qual disposen d'un paquet gratuït de serveis financers bàsics, que inclou un compte corrent sense comissions, targeta de crèdit MyCard sense quotes d'emissió i manteniment, transferències SEPA estàndard en euros a tota la UE, ús de banca digital i xecs nacionals, entre altres.

 

NOTÍCIES RELACIONADES