Nota de premsa

CaixaBank i la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de Tarragona posen a disposició del sector una línia de finançament de 100 milions d’euros

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Acord CaixaBank i Federació Empresarial d'Hosteleria i Turisme de Tarragona

• Ambdues entitats signen un acord per fer arribar als socis de la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de Tarragona els productes i serveis de CaixaBank en condicions adaptades a les seves necessitats

• La signatura de l’acord ha comptat amb la presència del director comercial de Banca d’Empreses de la Direcció Territorial de Catalunya de CaixaBank, Antonio Asensio, i amb la presidenta de la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de Tarragona, Berta Cabré

CaixaBank i la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de Tarragona han signat la renovació del conveni de col·laboració que estableix una línia de crèdit de 100 milions d’euros per al sector, així com una oferta de productes i serveis adaptada a les necessitats dels membres de la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de Tarragona.

Aquesta oferta és en matèria de finançament d’edificis, renovació d’instal·lacions, finançament de circulant, gestió de cobraments i pagaments, tresoreria, innovació i banca online, assegurances i previsió empresarial, facilitats per als empleats i banca privada, a més de convidar a participar d’iniciatives socials.

Mentrestant, la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de Tarragona es compromet a difondre i comunicar als seus membres l’oferta de productes i serveis detallada al conveni, a més de fer difusió d’aquelles ofertes comercials puntuals de CaixaBank destinades al col·lectiu o al públic en general que es considerin oportunes segons les dues parts.

La signatura de l’acord ha comptat amb la presència del director comercial de Banca d’Empreses de la Direcció Territorial de Catalunya de CaixaBank, Antonio Asensio, i amb la presidenta de la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de Tarragona, Berta Cabré.

Asensio ha destacat el compromís de CaixaBank amb un sector tan estratègic com és el turístic i ha posat en valor “la contribució de l’entitat financera per impulsar la millora de la competitivitat d’aquest segment mitjançant el disseny de productes i serveis financers creats especialment per atendre les seves necessitats”.

Per la seva banda, la presidenta de la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de Tarragona ha assenyalat que “acords com aquests ens permeten liderar la transformació contínua del sector turístic per continuar sent el motor socioeconòmic a la província de Tarragona. Agraïm el compromís que any rere any té CaixaBank amb el sector turístic de la demarcació de Tarragona”.

Sobre CaixaBank Hotels & Tourism

CaixaBank Hotels & Tourism compta amb gairebé 12.000 clients del sector d’allotjament turístic i està posicionada com un referent per aquest segment d’empreses amb capacitat per detectar les necessitats del sector i donar-li suport amb el servei personalitzat que requereix a través d’un equip de més de 30 professionals especialitzats en el mercat hoteler i de més de 2.200 gestors de CaixaBank Empreses. A través d’aquesta divisió especialitzada, CaixaBank posa a disposició del mercat hoteler una oferta de productes i serveis diferencials per ajudar a optimitzar la rendibilitat del seu negoci i a simplificar la seva activitat diària, tenint en compte les necessitats dels diferents subsectors: hotels, allotjaments turístics i càmpings. 

A més, CaixaBank Hotels & Tourism té una sensibilitat especial envers els projectes sostenibles, com per exemple, aquells que incorporen millores en eficiència energètica, accessibilitat, gestió de l’aigua i residus, o que promoguin la incorporació laboral de persones en risc d’exclusió. L’entitat financiera, en el marc del nou Pla Estratègic 2022-2024, estableix com una prioritat estratègica ser referent a Europa en sostenibilitat, per això ha fixat com objectiu mobilitzar 64.000 milions d’ euros en finances sostenibles que impulsen la transició sostenible de les empreses i la societat. 

Hotels & Tourism té convenis amb més de 40 federacions i associacions hoteleres, i organitrza periòdicament jornades amb empresaris referents del sector per tot el país. L’entitat financera també participa a les principals fires turístiques internacionals (Fitur, WTM, ITB) i en els esdeveniments sectorials més rellevants que se celebren al territori nacional (Exceltur, Foro Hosteltur, TIS). A més, CaixaBank, forma part de l’Organització Mundial de Turisme, que és l’organisme de les Nacions Unides encarregat de la promoció d’un turisme responsable, sostenible i accessible a tots.

 

NOTÍCIES RELACIONADES