No mostrar més aquest missatge

Informació corporativa

Consell d’Administració

Foto de Juan Rosell Lastortras

Juan Rosell Lastortras.

Conseller

Juan Rosell Lastortras

Conseller

Juan Rosell Lastortras, nascut a Barcelona l’any 1957, és membre del Consell d’Administració de CaixaBank des de l’any 2007.

És enginyer industrial per la Universitat Politècnica de Barcelona. Estudis de ciències polítiques a la Universitat Complutense de Madrid. És president de Congost Plastic.

Al llarg de la seva trajectòria professional ha ocupat la direcció general de Juguetes Congost i la presidència d’Enher (1996-1999), de Fecsa-Enher (1999-2002) i de Corporació Uniland (2005-2006). També ha format part dels consells d’administració de Gas Natural, S.D.G, S.A., Agbar, Endesa, Endesa Italia SpA, Siemens España i Applus Servicios Tecnológicos.

D’altra banda, és president de la Confederació Espanyola d’Organitzacions Empresarials (CEOE), membre de la Mont Pelerin Society i vicepresident de Business Europe.

Ha rebut diverses distincions, entre les quals destaquen la Medalla d’Or al Mèrit de la Fira Oficial i Internacional de Mostres de Barcelona; la Medalla de Plata de la Cambra Oficial d’Indústria, Comerç i Navegació de Barcelona; el Commendatore al Merito y Grande Ufficialle della Repubblica Italiana, la Clau d’Or de la Ciutat de Barcelona i el premi Tiepolo.

Última actualització: Setembre 2016.