No mostrar més aquest missatge

Informació corporativa

Consell d’Administració

John Shepard Reed

John Shepard Reed.

Conseller

John Shepard Reed

Conseller

John S. Reed, nascut a Chicago l’any 1939, és membre del Consell d’Administració de CaixaBank des del 2011.

Es va criar a l’Argentina i el Brasil. Va tornar als Estats Units per cursar els estudis universitaris i l’any 1961 es va llicenciar en filosofia i lletres i ciències al Washington and Jefferson College i el Massachusetts Institute of Technology gràcies a un programa de titulació doble. Va ser tinent del Cos d’Enginyers de l’Exèrcit dels Estats Units del 1962 al 1964 i, posteriorment, es va tornar a matricular al MIT per fer un màster en ciències. John S. Reed va treballar durant trenta-cinc anys a Citibank/Citicorp i Citigroup, els últims setze dels quals com a president. Es va jubilar l’abril del 2000.

Del setembre del 2003 a l’abril del 2005 va tornar a treballar com a president de la Borsa de Nova York i va ocupar el càrrec de president de la Corporació del MIT (del 2010 al 2014).

John S. Reed és membre del Consell d’Administració d’MDRC, el Museu Isabella Stewart Gardner, el Boston Athenaeum i l’NBER i supervisor de la Boston Symphony Orchestra. D’altra banda, és membre de la Junta de l’Acadèmia Americana de Lletres i Ciències i de la Societat Filosòfica Americana. És director del Social Science Research Council.

ons including the Gold Medal of Merit of the Official and International Trade Fair of Barcelona and the Silver Medal of the Barcelona Chamber of Commerce, Industry and Navigation.  He was made a Commander and Grande Ufficialle of the Order Merit of the Italian Republic, and was given the Keys to the City of Barcelona and Tiepolo Award.

Última actualització: Gener 2016.

Torna al Consell d'Administració