No mostrar més aquest missatge

Informació corporativa

Consell d’Administració

Javier Ibarz Alegría

Javier Ibarz Alegría.

Conseller

Javier Ibarz Alegría

Conseller

Javier Ibarz Alegría, nascut a Barcelona el 1953, és membre del Consell d'Administració de CaixaBank des de l'any 2012. Ha estat conseller general de la Caixa d'Estalvis i Pensions de Barcelona  (”la Caixa”) fins al juny de 2014 i patró de la Fundació “la Caixa” fins a l'octubre del 2014. Des de l'any 2014 és membre del Consell d'Administració de VidaCaixa. 

És enginyer industrial per l'Escola Tècnica Superior d'Enginyers Industrials de Terrassa. Ha realitzat el Programa Superior de Negocis i Alta Direcció a l’IAD. Des de l'any 2013 té l'acreditació de tècnic competent en elaboració de plans d'autoprotecció. L'any 2002 va obtenir el títol d'Environmental System Manager per l'European Organization for Quality, i ha fet múltiples cursos de postgrau en Obra Civil, Estructures, Instal·lacions Industrials i d'Urbanització i Infraestructures. Ha fet diversos cursos sobre formació de consellers. És un expert reconegut en l'àmbit internacional dins la tecnologia de la protecció solar. 

Ha exercit liberalment des del 1982 com a enginyer industrial. Des del 1993 fins a finals del 2013 ha estat successivament director d'Àrea de Producte i d'R+D+I, de l'Àrea d'Operacions i finalment assimilat a director general a empresa líder internacional en la protecció solar. 

Des del 2003 és director general i soci fundador de la societat especialitzada en enginyeria i assessorament industrial, en infraestructures i urbanització, gestió mediambiental i packaging consulting, EIGMA, SL. Des del 1994 és director responsable de Seguretat i Instal·lacions i del Pla d'Emergència del Teatre Fortuny de Reus. 

Ha publicat diversos articles i ha fet múltiples conferències sobre la influència de la protecció solar i l'estalvi energètic i sobre sistemes de protecció solar, així com ponències sobre medi ambient i la gestió mediambiental.

Última actualització: Setembre 2016.